Ratsastusvaellukset ja hevoselämykset

Oletko aina haaveillut kokevasi lapin luonnon hevosen kanssa? Meillä pääset kokemaan Suomen eteläisimmät erämaa-maisemat varmajalkaisten hevosten kanssa. Ratsastusvaellus on oiva tapa nollata arjenkiireet, nauttia luonnosta ja tutustua Lappiin. Klikkaamalla retken nimeä näet lisätietoja ohjelmasta. Kaikki retkemme ovat opastettuja. Vaelluksillamme ei ole talutus mahdollisuutta. Järjestämme vaelluksia ympärivuoden, kysy myös räätälöityjä vaihtoehtoja.

Kaikki ratsastusvaellukset varataan ensisijaisesti Hopotin kautta. Mikäli sinulla on ongelmia ajanvarauksen käytössä, voit aina laittaa viestiä whatsapp 0445130720.

Ensimmäinen ratsastusretki 1,5h

Sopiva tunnin retki aloittelijalle, jossa pääsee myös maistamaan palaa upeista maisemistamme.

Hinta: 45€

Yöttömän yön vaellus 2h

Upea väriloisto taivaalla ja hiljainen luonto ympärillä. Tämä retki sopii rennosta menosta nauttivalle, joka on jo aiemmin ratsastanut.

Hinta: 90€

Laenlammen kierros 2h

Upea 1,5h ratsastusretki lähivaaralle, jossa pääsee ihailemaan maisemia kunnolla.

Hinta: 70€

Vaarojen valloitus 4h

Tämä unohtumaton vaarojen valloitus, on juuri sinulle, joka haluat nauttia Lapin uskomattoman upeasta luonnosta hevosen kanssa täysin rinnoin.

Hinta: 150€

Ponihetki

Mahtava tapa nuorimmille lapsille tutustua hevosharrastukseen ja systyttää todellinen hevoskärpänen!

Hinta: 30€

Koko päivän vaellus 6h

Upea päivä hevosen selässä vaaroilla. Pysähdytään nuotiolle nauttimaan makkarat ja jatketaan taas matkaa.

Hinta: 200€

Hevosella ajamisen alkeet 1h

Haluatko oppia valjastamaan ja ajamaan hevosella? Tämä ohjelma sopii hyvin sinulle ja on saatavilla ympäri vuoden! Opetellaan yhdessä valjastamaan hevonen kärryille tai reen eteen, käydään yhdessä ajamassa ja pääset itsekin opettelemaan miten hevonen toimii kärryiltä käsin.

Kesto: 1h
Hinta: 45€