Luppo retriitti

Tunnetko että stressi ja ahdistus vievät voimiasi? Kaipaatko rentoutumista ja rauhaa mielesi ja kehosi läsnäoloa? Kaipaisitko Lapin luontoon ja nautitko hevosten läsnäolosta? Anna mielesi ja kehosi levätä tällä upealla rentouttavalla mindfulness -rentoutuslomalla.

Jos tuo kolahti, niin tämä ainutlaatuinen rentoutus viikonloppu Lapin upeissa maisemissa hevostilan rauhassa on juuri sinua varten. Viikonlopun aikana pääset tutustumaan syväluotaavasti itseesi ja luontoyhteyteesi, rentoutumaan äänimaljojen soidessa, ratsastamaan Lapin sykähdyttävissä maisemissa ja saunomaan perinteiseen havu-tervasaunaan ja saunatonttujen tarinaa kuunnellen.

Mitä retriitti sisältää?

 • Majoituksen 2hlö tunnelmallisissa glamping teltoissa luonnon rauhassa lammen rannalla
 • Rauhallisen yöttömän yön ratsastusvaelluksen (soveltuu myös aloittelijoille)
 • Tarinallisen kota ruokailun
 • Aamu meditaatio äänimaljoilla soitellen luonnon helmassa
 • Ruokien osalta täyshoidon lähellä tuotetuista aineksista
 • Rauhallisen rentouttavan ratsastusvaelluksen, jonka aikana pysähdymme ohjatulle mindfulness metsän henki kävelylle ja lounaalle
 • Havusauna kera saunatontun tarinoiden, tuoreiden vastojen ja metsäisen saunasaippuan

Saatavuus: 26.-28.7.2023 & 25.-27.8.2023

Kellonaika: 1pv klo 16 alkaen ja loppuen viimeinen päivä klo 12.

Ryhmäkoko:  toteutuu kun min 3hlö osallistuu, maksimi ryhmäkoko on 6hlö

Hinta: 550€/hlö

Lisämaksusta:

 • Kuljetus Rovaniemeltä tilalle 40€/2hlö edes takaisin

Vakuutus: Yrityksellämme on vastuuvakuutus, mutta omaathan oman tapaturmavakuutuksen.

Peruutusehdot: Peruutus tulee tehdä viimeistään 1 viikko ennen tapahtumaa, muussa tapauksessa emme palauta rahoja.

Palvelukielet: Suomi ja Englanti

Varaaminen: Varaukset tehdään ensisijaisesti Hopotin kautta, mutta tiedustelut onnistuvat myös whatsapp viestillä 0445130720 tai sähköpostilla info(a)enlammen.fi

Retriitti Ohjelma:

 • Saavuttuanne kohteeseen pääsette majoittumaan meidän ainutlaatuisiin Glamping -telttoihin, jotka huokuvat luonnon rauhaa ja kutsuvat sinua rentoutumaan. Tutustumme toisiimme samalla kun kierrämme tilalla tapaamassa eläimiä. Illallista pääsemme nauttimaan tunnelmallisessa kodassa, jonka aikana pääsette kuulemaan Lappilaisesta luonto suhteesta ja shamanismista. Samalla kun kuuntelemme tarinoita valmistuu nuotiolla illallisemme. Illallisen jälkeen lähdemme vielä Yöttömästä yöstä nauttimaan hevosen selästä käsin vaaroille.
 • Toisen päivän aamu alkaa äänimaljoja kuunnellen ja aamupalasta nauttien. Rauhallisen aamun jälkeen lähdemme ratsastamaan kohti Haukilammen tilaa, jossa pääsemme rauhoittumaan Minnan ohjaamassa metsäisessä rentoutuksessa. Nautimme myös lounaan ratsastuksen aikana. Päivän kääntyessä iltapäivään palaamme takaisin tilalle ja illan suussa nautimme räiskäleitä lammen rannalla, teemmä oikeat saunavihdat ja pääsemme kuulemaan saunatontun tarinoita. Havuinen tervasauna lämpiää teille ja pääsette puhdistautumaan metsäisellä saunasaippualla ja koivuöljyillä.
 • Rentoutuneena ja hyvin nukkuneena nautimme vielä yhdessä aamupalaa hitaan aamun päätteeksi ja hyvästelemme hevoset. Uloskirjautuminen klo 12 mennessä.