Palvelut

Laenlammen tilan palvelut

Meillä Laenlammen tilalla onnistuu jos vaikka minkälainen tekeminen! Kysy rohkeasti niin räätälöidään teille just sopiva juttu!

Tilalta löytyy majoitusta 6 henkilölle, sauna ja palju, ratsastuskenttä, huikeat lähes autottomat maastot silmän kantamattomiin, täyspitkä ratsujousiammuntarata, sekä toista kymmentä luotettavaa, turvallista ja rauhallista ratsua kaiken kokoisille ja tasoisille ratsastajille. Hevosillamme voi ratsastaa maastossa, kentällä, ajaa reellä, tehdä työhevosjuttuja, ajaa kärryillä, sekä lisäksi kasvatamme suomenhevosia.

Ratsastusvaellukset

Järjestämme eri pituisia ratsastusvaelluksia niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ratsastajille. Aina kahdesta tunnista kuuteen tuntiin.

Leirit

Kesäisin pidämme erilaisia leirejä, kuten aikuisten ratsastuslomia, nuorten leirejä, sekä ratsujousiammuntaan keskittyviä leirejä. Myös yön yli ratsastusvaelluksia!

Ratsujousiammunta

Jousiammuntaa hevosen selästä, joka on melkoisen adrenaliini pitoinen laji! Suosittelen tutustumaan alkeiskurssin tai yksityistunnin kautta!

Majoitus

Miltä kuulostaisi herätä aamulla linnun lauluun ja hevosten hörinään? Meillä se on mahdollista! Nimittäin upeat glamping telttamme ottavat vastaan yöpyjiä. Teltoissa on sängyt, sähköt, lämmitys jne…

Istuntatunnit

Tallimme CwC opettaja Eva Nurminen opettaa sinulle tietoisuuden, tekniikan ja tunteen kautta löytämään yhteyden ratsuusi istunnan kautta ja näin kykysi ratsastaa paranee huomattavasti!

Laita viestiä ja varataan sinulle tunti 🙂

Rentoutuminen

Miltä kuulostaisi rentoutuminen luonnossa tai voimaantuminen sen kautta?

Varaukset ja tiedustelut:

Suoraa varauskalenterin kautta tai

Sähköpostilla info@laenlammen.fi

Whatsappilla numeroon 0445130720 (suora linkki viestiin)

Autamme mielellään kysymyksissä!