RATSASTUSLOMALLE Lappiin

Miltä kuulostaisi erähenkinen kelohirsimökki lammen rannalla, ikkunasta vilkkuvat hevoset
ja hevosten kanssa vaarojen valloittaminen?

Pieni maalaistallimme ottaa lämpimästi vastaan lomailijoita huhti-marraskuussa, juuri silloin kuin teille sopii! Meillä pääset nauttimaan erähenkisestä majoituksesta, upeista vaaramaisemista, tasaisen varmoista hevosista, sekä lappilaiseen tyyliin tästä kaikesta ilman aikataulupaineita. Koska lomat suunnitellaan juuri teidän tarpeet ja taso huomioiden, soveltuu lomat niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareillekin.

Majoittuminen tapahtuu meidän upeassa erähenkisessä kelohirsimökissä. Mökistä löytyy parisänky, sekä levitettävä vuodesohva, pöytä, pieni keittiönurkkaus kaasuliedellä, kantovesi sauna, sekä ämpärisuihku. Mökki lämpiää puukamiinalla.

Lomaa on mahdollista räätälöidä juuri teille sopivaksi! Mahdollista on myös yksityistunnit, hevosella ajaminen ja maakäsittelyn kokeileminen. Majoittuminen järjestyy meidän upeassa erähenkisessä kelohirsimökissä. Alla oleva ohjelma on viitteellinen, meillä farmilla pyritään elämään rauhallisessa lappilaisessa rytmissä ilman aikataulupaineita. Meillä saat halutessasi osallistua tilan arkirutiineihin, koirien, lampaiden ja hevosten hoitoon, sekä viettää aikaa hevosten kanssa niin paljon kuin haluat!

Esimerkki ohjelma

Perjantai:

Saapuminen, alkuinfo & Majoittuminen. Mökki on käytössänne klo 15:00 alkaen tai sopimuksen mukaan.

17:00 Kokoonnutaan varustehuoneella. Hoidetaan hevosia ja lähdetään rauhalliselle iltaretkelle hevosten kanssa

19:00 Puusauna lämpiää

Lauantai:

11:00 Kokoonnutaan varustehuoneella, hoidetaan ja varustetaan ratsut. Lähdetään Vaarojen valloitus retkelle, jonka aikana saamme ihastella upeita maisemia. Saavumme takaisin tallille noin klo 15.

Iltaan on mahdollista sovittaa vielä esimerkiksi hevosajelua tai maastakäsittelyä, mikäli voimia on vielä jäljellä vaellukselta.

Sunnuntai:

10:00  Kokoonnutaan varustehuoneella, hoidetaan ja varustetaan ratsut. Lähdetään vielä hyvän mielen ratsastusretkelle.

13:00  Mökin luovutus

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin

Hinta: 290€ / hlö, min 2hlö, max 3hlö

Hinta sisältää: Majoituksen kelohirsimökissä, lakanat, pyyhkeet, yllämainitun ohjelman pe-su, saunan käytön kumpanakin iltana
Varaathan mukaan: Lämmintä vaatetta, ratsastusvaatteet, omat ruoat ja juomat, kumisaappaat tai muut likaantumisen kestävät jalkineet

Saapuminen: Omalla autolla tai bussilla (pysäkki Säynäjäntie, Rovaniemi). Nouto lentokentältä myös mahdollista.

Varaukset suoraa whatsapp 0445130720 tai alla olevalla lomakkeella

[contact-form-7 404 "Not Found"]