RATSASTUSLOMA Lapissa

Miltä kuulostaisi erähenkinen ratsastusloma Lapin hulppeissa maisemissa? Rauhalliset maastovarmat hevoset ja vaaroilla kiipeily?

Pieni maalaistallimme ottaa lämpimästi vastaan ratsastuslomailijoita touko – marraskuussa, juuri silloin kuin teille sopii! Meillä pääset nauttimaan luonnon läheisyydestä, hulppeista maisemista, tasaisen varmoista hevosista, sekä lappilaiseen tyyliin tästä kaikesta ilman aikataulupaineita.

Ratsastuslomalaiset majoittuvat meidän ainutlaatuisissa luksus-teltoissamme, joista löytyy tunnelmallisuutta kerrakseen. Luksus teltoissa on oikeat sängyt, lattia, kaasu lämmitys tarvittaessa ja oma pieni terassi kauniilla näköalalla. Peseytymiseen löytyy yhteinen rantasauna ja huussi. Keittiö löytyy myös rantasaunalta. Majoittuminen on ensisijaisesti 2hlö majoitteissa, mutta lisähinnasta +50€ voit varata myös yksityisen majoituksen itsellesi.

Lomat on rakennettu hyväksi todetun rungon ympärille, mutta mahdollisuuksien mukaan sitä voidaan räätälöidä myös teidän toiveiden mukaan. Perus ohjelman lisäksi saat halutessasi osallistua tilan arkirutiineihin, koirien, lampaiden ja hevosten hoitoon, sekä viettää aikaa hevosten kanssa niin paljon kuin haluat.

1 päivä.

 • Saapuminen klo 16:00 alkaen
 • Yöttömän yön vaellus 1h klo 21 (kesä, heinäkuu), 1h vaellus vaaroilla klo 18 (elo, syys, loka)

2 päivä

 • Kokoonnutaan varustehuoneella klo 11, hoidetaan ja varustetaan ratsut. lähdetään Vaarojen valloitus retkelle, jonka aikana saamme ihastella upeita maisemia. Saavumme takaisin tallille noin klo 15.
 • Illalla lämmitellään saunaa ja paistellaan vaikka lättyjä nuotiolla. Sovitaan viimeisen päivän aktiviteetista.

3 päivä

 • Kokoonnutaan varustehuoneella klo 10 ja lähdetään edellisenä iltana sovitulle aktiviteetille, kuten uittamaan, ilman satulaa maastoon tai ihan perinteiselle tunnin maastolle.
 • Majoitusten luovutus noin klo 12.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin

Saatavuus: 1.6.-25.10.

Kellonaika: 1pv klo 16 – 3pv klo 12

Ryhmäkoko:  max 6hlö, mikäli saavut yksin ja haluat majoittua yksin perimme 50€ extra maksun.

Hinta: 310€ ilman ruokailuja ja ruokailujen kanssa 390€

Sisältää:          

 • 6h vaellusratsastusta luotettavilla maastoratsuillamme
 • Rentoutumista iltasaunassa uinti mahdollisuudella
 • Majoitus tunnelmallisissa 2hlö Luksus teltoissa
 • Liinavaatteet ja pyyhkeet
 • Ruokailupaketti sisältää:
  – 1pv keitto ruokailu ja oma toimi iltapala yöretken jälkeen
  – 2pv aamupala, lounas ja iltaruokailu nuotiolla
  – 3pv aamupala

Lisämaksusta:

 • Kuljetus Rovaniemeltä tilalle 40€/2hlö edes takaisin
 • Lemmikki lisämaksusta +20€/viipymä
 • Yhden henkilön majoitus +50€/viipymä

Ruokailut ja lisämaksut peritään erikseen lomaa ennen.

Lisätiedot:

Vakuutus: Yrityksellämme on vastuuvakuutus, mutta omaathan oman tapaturmavakuutuksen esimerkiksi SRL seuran jäsenyyden kautta.

Peruutusehdot: Varausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä, eikä sitä palauteta peruutuksen sattuessa. Varaus on mahdollista peruuttaa 1 viikko ennen loman alkua jotta rahat saa takaisin, myöhemmin peruuntuneista lomista peritään 50% maksu. Mikäli järjestäjä joutuu peruuttamaan , palautamme rahat kokonaisuudessaan.

Palvelukielet: Suomi ja Englanti

Varaaminen: Varaukset tehdään Hopotin kautta. Varauksen yhteydessä täytäthän tämän lomakkeen. Mikäli haluamallasi ajankohdalla ei ole lomaa optimoituna kalenterissa, laitahan meille viestiä whatsapp 0445130720 tai sähköpostilla (info(a)laenlammen.fi.

Mitä varata mukaan: Pakkaathan mukaan lämmintä vaatetta, mukavat ratsastusvaatteet, kestävät jalkineet ja omat ruuat ja juomat, mikäli et ole valinnut ruokailupakettia. Hyttysmyrkky ja uimapuku halutessasi.

Voit laittaa meille myös suoraa viestiä Whatsappissa numeroon 0445130720.