Laenlammen kierros 1,5h

Meidän suosituin maastoratsastus retki! Upea 1,5h ratsastusretki lähivaaralle, jossa pääsee ihailemaan maisemia kunnolla. Tämä ratsastusretki on suunnattu sinulle, joka olet ratsastanut jo hieman aiemmin. Aloitamme retken harjaamalla ja varustamalla ratsut, jonka jälkeen ratsastamme metsän siimeksessä ja upeilla vaara aukioilla. Ratsastusta noin 1,5h.

Kesto: ratsastusta 1,5h, lisäksi varattava aikaa alkuun ja loppuun n. 30min
Hinta: 80€/hlö
Ryhmäkoko: min 1hlö, max 5hlö
Taso: Sopii kaikille liikunnallisille ihmisille, myös aloittelijoille. Laenlammen kierroksella etenemme käynnissä pääasiassa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muissa askellajeissa.
Lapset: Alle 12 vuotiailta edellytämme aina aiempaa kokemusta ratsastuksesta, meillä ei ole talutusmahdollisuutta
Saatavuus: Toukokuu-Marraskuu

Retken hintaan sisältyy: Hevonen varusteineen, sekä ratsastusopas. Pakollinen kypärä.

Ota mukaan: Säähän sopivat vaatteet, korolliset kengät, hanskat, juomapullo, ötökkämyrkkyä. Huomaathan että vaatteet saattavat likaantua. Kypärän saa meiltä lainaksi.

Säävaraus: Pidätämme oikeuden perua ratsastus, mikäli sääolosuhteet ovat vaaralliset. Helleraja on 30 astetta. Pakkasraja -20.

Varaaminen: Käytäthän ensisijaisesti Hopotin varausjärjestelmää, mikäli sinulla herää kysyttävää niin voit laittaa viestiä whatsapp 0445130720, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Meillä käyvät maksuvälineinä perinteisten korttien lisäksi Epassi, Smartum ja eazybreak.

Ennen varaamista lue ohjeita!