Suvi & Valtteri

Meillä on ilo kutsua teidät hääjuhliimme 5.8.2023 Rovaniemelle alkaen klo 13.

Juhlapaikkamme on kaukana kaikesta, joten helpottaaksemme teidän liikkumista on koko illan liikenteessä kuljetuspalvelu juhlapaikalta meidän järjestämille majoituksille. Vihkiminen ja juhlapaikka ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Jos saavut Rovaniemelle ilman autoa, onnistuu kuljetukset myös kaupungista juhlapaikalle.

Kun kaukaa saavutte kanssamme juhlimaan, haluamme helpoittaa majoituksen saamista. Olemme varanneet rajoitetun määrän majoituksia teille juhlapaikan läheisyydestä edullisempaan hintaan. Voitte tiedustella tarkemmin majoituksista suoraa meiltä puh. 0445130720 ja jättää majoitus tarpeestanne infon vastauspyynnön yhteydessä.

Juhlissamme läsnä on teidän lisäksi rakkaita eläimiämme ja olettekin tervetulleita tutustumaan myös kotiimme, Laenlammen tilaan juhlaviikonloppuna.

Häälahja listamme löytyy osoitteesta —— tai voitte laittaa sopivaksi katsomanne summan tilillemme ——, jonka käytämme häämatkaamme.

Majoitukset varataan vastausjärjestyksessä, mutta toivomme vastauspyyntöä kutsuumme 1.6.2023 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.