talviset ratsastusohjelmat rovaniemellä

Hohtavan valkoiset metsät ja lumiset mäntyjen oksat luovat satumaisen tunnelman, joka kutsuu seikkailuun. Hiljaisuus vallitsee, kun hevoset astuvat lumipeitteisille poluille. Jokainen askel jättää jäljen lumihankeen, ja lumi narisee hevosen kavioiden alla luoden rauhoittavan äänimaailman.

Talvisten ratsastusmaastojen maisemat vaihtelevat lumisten metsien ja aukeiden välillä. Auringon valo heijastuu lumesta, luoden välkkyviä heijastuksia, ja maisema säteilee lumoavaa valoa. Hengitys huuruaa lämpimässä talvivarustuksessa ja korostaa kontrastia kylmän ulkoilman ja lämpimän hevosen selässä tuntemasi lämmön välillä.

Retkien varaus ensisijaisesti whatsapp viestillä numerosta 0445130720. Tai sähköpostilla info@laenlammen.fi

Talvinen ratsastusmaasto

Taianomainen ratsastusretki lumisessa metsässä varmajalkaisten hevosten kuljettamana. Tykkylumipuut ympärillä ja vaaralta aukeavat maisemat, mikäs sen parempaa?

Talviset retket ovat rauhallisia ja ne soveltuvat aloittelijoille ja kokeneille ratsastajille.

Kesto 1h + varustaminen
Hinta 65€/hlö

Hiljaisuusmaasto

Miltä tuntuisi vaeltaa hiljaisessa metsässä kuunnellen vain hevosten kavioiden kopsetta. Tämä meditatiivinen hiljaisuus ratsastus sopii sinulle, joka kaipaat hengähdystaukoa arjen kiireistä.

Retki toteutetaan pimeän aikaan ja polkua on valaistu ulkotulilla. Ennen retkeä tehdään oppaan ohjauksella meditaatio harjoitus ja retki kuljetaan hiljaisuudessa.

Kokonaiskesto n 1,5h
Hinta 90€/hlö

Coaching with connection istuntavalmennus

CwC istuntaopettaja Eva Nurminen pitää meillä yksityis ja paritunteja istunnasta. Kaipaatko parempaa tunnetta ja yhteyttä hevoseesi ratsastaessasi? Istuntaopetuksen aikana perehdymme erilaisten kehollisten harjoitteiden kautta löytämään parempaa yhteyttä hevosen ja ratsastajan välille.

Valmennukset soveltuvat aloittelijoille ja kokeneille, voit tulla yksin tai kaverin kanssa.

Kesto 1h +varustaminen
Yksityistunti 65€
Paritunti 45€/hlö