Tiimi

Laenlammen tilan seikkailu alkoi vuonna 2020, kun ensimmäinen oma hevonen, suomenhevosorivarsa Kuulas, sai meidät muuttamaan maalle. Tämä sattumalta aloitettu matka johti meidät perustamaan tilan, jossa Lappi elämysten tuottaminen, eläinten hyvinvointi ja paikallisen yhteisön tukeminen ovat lähellä syndäntämme. Seitsemässä viikossa, keskellä pandemiaa, rakensimme tallin, laitoimme nettisivut pystyyn ja aloitimme yritystoiminnan. Tämä intohimo ja sitkeys ovat kasvattaneet Laenlammen tilaa vuodesta 2021, keskittyen aitoihin elämyksiin ja eläinten luonnolliseen elämään.

Tuosta hetkestä tiimimme on vahvistunut ja kasvanut, sekä eläimillä että ihmisillä.

Kuvassa Kuulas, sekä Suvi & Valtteri.

Suvi

Moikka! Olen Suvi, tilan emäntä, pienestä asti hevosia ja luonnossa liikkumista harrastanut nainen.
Olen kotoisin pääkaupunkiseudun sykkeestä, mutta muuttanut sieltä tänne pohjoiseen 2019 etsimään rauhaa ja luontoa tutkimaan.

Olen koulutukseltani Luonto-ohjaaja ja valokuvaaja. Hevoset ja etenkin luonnossa liikkuminen ovat olleet minulle intohimo pienestä asti. Minut on viety ensimmäisen kerran telttailemaan muutaman vuoden ikäisenä, hevosen selkään olen kavunnut samoihin aikoihin. Varsinaisen ratsastus harrastamisen aloitin ala-asteella. Minulle henkilökohtaisesti tärkeää on taata hevosille luontainen ympäristö olla, tämän mahdollistaa pihatto ja laumaelämä.

Valtteri

Moi! Olen Valtteri, hevosten pariin vasta muutama vuosi sitten eksynyt mies mutta sitäkin intohimoisempi harrastaja. Olen asunut Rovaniemellä jo lähes vuosikymmenen, alunperin olen kotoisin Turun seudulta. Hoidan yrityksessä alueiden kunnossapitoa, vastaan laitteiden toimivuudesta ja vedän rekiretkiä myös. Päivätöissä käyn muualla.

Suuri intohimoni on ratsastusjousiammunta, sekä työhevos jutut.

Eva

Moikka!
Olen Eva, vasta Rovaniemelle (jouluussa 2023) muuttanut ratsujousiammunnan, ratsastajan istunnan(CwC) opettaja, eläinavusteinen valmentaja,Metsämieli-ohjaaja sekä lähihoitaja.

Kävin heinäkuussa 2023 kouluttamassa ratsujousiammuntaa Laenlammen tilalla ja muutaman kuukauden jälkeen muutin koko perheeni ja eläinköörini kanssa Rovaniemelle.

Tavoitteenani on tuoda ratsujousiammunta tutuksi Lapin alueella, opettaa ratsukkoja biomekaanisesti oikeaoppiseen sekä tunneyhteydeltä vahvaan yhteiseen tekemiseen, mahdollistaa erityisasiakkaille kuntouttavaa maatilatoimintaa sekä ohjata meditatiivisia retkiä luontoon Metsämieli-mallin mukaisesti.

Pauliina

Heippa! Olen Pauliina ja koulutukseltani luonto-ohjaaja. Lappiin Suville töihin muutin elokuussa 2023, alunperin olen kotoisin Turun suunnalta.

Hevosia on tullut harrastettua kahdeksan vuotiaasta asti ja nyt harrastus on muuttunut ammatiksi. Laenlammen tilalla vedän ratsastusvaelluksia ja muita hevosaktiviteetteja. Olen myös päässyt Evan opeilla mukaan ratsujousiammuntaan.