Ryhmille

Tyhypäivä?

Miltä kuulostaisi tyhypäivä omalle työporukalle? Virkistäytymään luonnon helmaan eläinten pariin?

Kaipaatteko hetken hengähdystä arjen kiireiden keskelle? Haluatteko virkistäytyä luonnonhelmassa, rentoutua ja nauttia toistenne seurasta? Meillä on ratkaisu teille!

Päivänne alkaa ratsastuksella, joka tarjoaa mahdollisuuden yhdistää liikuntaa ja luonnon kauneutta. Ratsastaessa pääset unohtamaan stressin hetkeksi ja nauttimaan rauhallisesta hevosen kyydistä. Ratsastuskokemusta ei tarvita, sillä ammattitaitoiset ohjaajamme opastavat sinut alkuun ja varmajalkaiset hevosemme kuljettavat vasta-alkajatkin turvallisesti maastossa.

Lounaaksi tarjoilemme maittavaa lohisoppaa, kera itsevalmistetun saaristolaisleivän. Lounasta nautitaan meidän tunnelmallisessa kodassa hevosaidan lomassa.

Lounaan jälkeen pääsette nauttimaan omasta rauhasta, kun saunamme ja paljumme odottavat rentoutumista kaipaavia vieraita. Löylyjen lomassa voit pulahtaa vilvoittelemaan raikkaaseen lähdelampeen.

Päivään on myös mahdollisuus yhdistää yhteistyökumppanimme Mielutar Minnan äänimaljarentouksen tai traditionaalisen saunahemmottelun.

Kysy tarjous teidän ryhmälle!

info@laenlammen.fi
Whatsappilla (linkki)