Vastuullisuus

Me Laenlammen tilalla olemme omistautuneet tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä kunnioittaen ympäristöä, paikallista kulttuuria ja eläinten hyvinvointia.

Olemme aloittaneet polun kohti STF- ja Green Activities -sertifikaatteja.

Kestävä matkailu

Sitoudumme kestävään matkailuun minimoiden toimintamme ympäristövaikutukset. Käytämme uusiutuvia energialähteitä. Suunnittelemme retkemme ja palvelumme siten, että ne tukevat alueen luonnon säilymistä ja edistävät ekologista tietoisuutta.

Eläinten hyvinvointi

Eläimet ovat osa perhettämme. Hevoset ja muut tilamme eläimet saavat nauttia hyvinvoinnista, joka perustuu lajinmukaiseen hoitoon ja kunnioitukseen. Hevosemme asuvat lajityypillisesti pihatoissa yhdessä muiden lajitovereiden kanssa. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti eläinten hyvinvointia koskevissa parhaissa käytännöissä.

Tuki paikalliselle yhteisölle

Arvostamme Lapin kulttuuria ja pyrimme edistämään paikallisten palveluiden ja tuotteiden käyttöä. Työllistämme paikallisia asukkaita ja teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, jotta voimme tarjota aitoja lappilaisia kokemuksia ja tukea paikallista taloutta.

Jatkuva oppiminen ja kehittyminen

Kannustamme tiimiämme jatkuvaan oppimiseen ja kehittämiseen vastuullisuuden saralla. Osallistumme säännöllisesti koulutuksiin ja seminaareihin, jotka keskittyvät kestävän kehityksen innovaatioihin ja parhaisiin käytäntöihin matkailualalla.

Tutustu tarinaamme ja liity matkallemme kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.