Ratsujousiammunta

Viikko treenit käynnissä joka viikko! Yksityistunteja mahdollista kysyä.

Tervetuloa ratsujousiammunnan maailmaan!

Tallillamme on intohimoisia ratsastusjousiammunnan harrastajia ja tarjoamme laadukkaita kokemuksia niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ampujille. Ratsastusjousiammunta yhdistää perinteen, taidon ja adrenaliinin ainutlaatuiseksi seikkailuksi.

Ratsastusjousiammunta, on vanha taistelulaji ja taitolaji, jossa ratsastaja ampuu vaistojousella hevosen selästä. Se yhdistää ratsastuksen ja jousiammunnan taituruuden tarjoten ainutlaatuisen ja vaativan urheilulajin.

Tallillamme ratsastusjousiammuntaa kouluttaa Eva Nurminen, joka on Suomen ratsastusjousiammunta liiton kouluttaja kandidaatti. Eva kilpailee itse maajoukkueessa, sekä Suomessa että ulkomailla. Tilallamme asustaa 9 ratsastusjousiammuntaan koulutettua soturihevosta. Meiltä löytyy myös 50m pitkä jousiammunta rata, sekä kesällä 2024 valmistuva täysi pitkä kilpailut mahdollistava rata.

Monipuoliset kurssit ja tapahtumat

Tarjoamme laajan valikoiman kursseja ja tapahtumia, jotka sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastusjousiammunnasta kiinnostuneille. Olitpa sitten etsimässä perusteellista peruskurssia tai haastetta kokeneille ampujille, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto.

Tulevat kurssit, leirit ja tapahtumat

Viikko treenit

Oletko käynyt jo alkeiskurssin tai osaatko muutoin perusasiat? Haluatko ratsastusjousiammunnasta itsellesi säännöllisen harrastuksen?

Meillä kokoontuu kerran viikossa ratsastusjousiammunnan viikko treenit, tiistaisin. Opetuksesta vastaa Eva Nurminen. Välineet on vuokrattavissa erikseen, mikäli et vielä omista omaa vaistojousta.

Treenit on mahdollista maksaa 10-kortilla, kausikorttina tai kertamaksulla. Muistathan ilmoittautua erikseen.

Viikkotreeneistä lisätietoja whatsappilla tallinnumerosta 0445130720

Joka toinen viikko sunnuntaisin myös vaistojousi taitotreenit sisätiloissa Rovaniemellä. Taitotreeneihin voi osallistua kuka vain vaistojousella ampumisesta kiinnostunut,ikäraja 7v. Välineet vuokrattavissa erikseen. Kouluttajana Eva Nurminen.

Tulossa myös…

Ensi kesänä täyspitkän ratsastusjousiammunta radan valmistuttua, tulossa myös:

  • Erilaisia kisoja, raiding, postal match