Valokuvaaja Suvi Mähönen

Haluatko ikuistaa unohtumattomia hetkia valokuviin? Jos vastaus on kyllä, olet oikeassa paikassa. Tallin toinen yrittäjä, Suvi Mähönen toimii myös valokuvaaja Rovaniemellä. Suvi toimii valokuvaaja Rovaniemellä, sekä Lapin alueella. Lisäksi olet tervetullut kuvattavaksi myös meidän tilallamme, upeissa maisemissa tai meidän eläinten kanssa.

Hei, olen Suvi Mähönen. Aloitin valokuvaamisen ala-asteella isäni kameralla, opiskelin itseni Ammattivalokuvaajaksi valmistuen 2018 ja siitä lähtien olen toiminut valokuvaajana. Nautin suuresti eläinten ja ihmisten välisen suhteen ikuistamisesta, sekä luonnon käyttämisestä osana muistoa. Tulen mielelläni ikuistamaan teidän tärkeitä hetkiä. Tältä sivulta löydät esimerkkejä kuvaus tyylistäni. Kuuntelen aina asiakkaan toiveita ja pyrin luomaan mukavan kuvaustunnelman kaikille osapuolille. Kuvaan yrityksille ja yksityisille. Kuvat toimitetaan aina koevedoskansiossa, josta saat valita lopulliset käsiteltävät digikuva tiedostot.

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Lisäksi minulta on mahdollista ostaa lappi-, luonto- ja eläinaiheisia valokuvia esim. kalentereihin, esitteisiin tai kirjoihin.

Hinnasto:

Valmistujaiskuvaus, Rippikuvaus

Hintaan sisältyy noin tunti miljöö kuvausta yhdestä henkilöstä, koevedosgallerian ja 3kpl valmiita printtilaatuisia kuvia

175€ sis alv 24%

PERHEKUVAUS, KIHLAJAISKUVAUS

Hintaan sisältyy noin tunti kuvausta ja 5kpl valmiita printtilaatuisia kuvia.

290e (sis ALV)

HÄÄPOTRETTI KUVAUS

Hintaan sisältyy noin 1-2h kuvausta ja 10kpl valmiita printtilaatuisia kuvia.

390e (sis ALV)

Yrityksille

Lähetä tuote

Lähetä meille tuotteesi kuvattavaksi upeisiin Lapin maisemiin. Hyödynnämme kuvauksissa malleina meidän eläimiä, luontoa, sekä malleina Suvia & Valtteria.

1 tuote = 3 kuvaa = 100€
2 tuotetta = 10 kuvaa = 300€
Kysy tarjous!

Kuvauksen hintaan lisätään Rovaniemen Tiaisesta alkaen km-korvaus 0,44 €/km, mikäli kuvaus ei tapahdu tilalla.

Kiinnostuitko? Laita viestiä niin suunnitellaan yhdessä lisää!

[contact-form-7 404 "Not Found"]