Yöttömän yön vaellus

Koe unohtumaton elämys hevosen kanssa vaeltaen yöttömän yön taiassa. Upea väriloisto taivaalla ja hiljainen luonto ympärillä. Tämä retki sopii rennosta menosta nauttivalle, joka on jo aiemmin ratsastanut. Aloitamme retken hakemalla hevoset aitauksesta ja varustamalla ratsut. Lähdemme ratsastamaan upeisiin vaara maisemiin. ”Yön” laskeutuessa saavumme takaisin tallille, puramme ratsut ja päästämme hevoset aitaukseen. Ratsastus Rovaniemi

Mikäli yötä vasten kotiin ajelu ei innosta, on meillä mahdollista olla yötä Kelohirsimökissä (linkki) ja vaikka saunoa. Kysy!

Kesto: ratsastusta 1,5h, lisäksi varattava aikaa alkuun ja loppuun n. 30min
Hinta: 95€/hlö
Taso: Sopii kaikille liikunnallisille ihmisille, myös aloittelijoille. Etenemme pääasiassa käynnissä, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muissa askellajeissa.

Kesto: ratsastusta 3,5h, lisäksi varattava aikaa alkuun ja loppuun n. 30min
Hinta: 200€/hlö
Taso: Sopii ratsastajille, jotka hallitsevat hevosen itsenäisesti kaikissa askellajeissa.

Ryhmäkoko: min 1hlö, max 5hlö
Lapset: Alle 12 vuotiailta edellytämme aina aiempaa kokemusta ratsastuksesta, meillä ei ole talutusmahdollisuutta
Saatavuus: Toukokuun loppu-elokuun alku

Retken hintaan sisältyy: Hevonen varusteineen, sekä ratsastusopas. Pakollinen kypärä.

Ota mukaan: Säähän sopivat vaatteet, korolliset kengät, hanskat, juomapullo, ötökkämyrkkyä. Huomaathan että vaatteet saattavat likaantua. Kypärän saa meiltä lainaksi.

Säävaraus: Pidätämme oikeuden perua ratsastus, mikäli sääolosuhteet ovat vaaralliset. Helleraja on 30 astetta. Pakkasraja -20.

Varaaminen: Käytäthän ensisijaisesti Hopotin varausjärjestelmää, mikäli sinulla herää kysyttävää niin voit laittaa viestiä whatsapp 0445130720, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Meillä käyvät maksuvälineinä perinteisten korttien lisäksi Epassi, Smartum ja eazybreak.

Ennen varaamista lue ohjeita!